Hledáme portrétistu brněnských architektů

Publikováno: 11.7.2019

Máte talent na kreslení portrétů? Máte rádi Brno a jeho architekturu? Baví vás výzvy? Pomozte nám vytvořit galerii městských architektů.

Hledáme portrétistu brněnských architektů

Hledáme výtvarnici / výtvarníka, který pro nás nakreslí portréty významných brněnských architektů na základě jejich fotek. Obrazy vystavíme v prostorách KAM na Zelném trhu a budeme je dále využívat k propagaci architektury.

Koho hledáme?

  • Zkušenou výtvarnici/výtvarníka, který má osobitý styl.
  • Autora, který dokáže realisticky zachytit podobu architektů podle fotografií a zároveň si poradí i s některými archivními fotografiemi v horší kvalitě.
  • Preferujeme černobílé portréty o velikosti zhruba A4 – tužkou, tuší, uhlem (ale jsme otevření vašim návrhům).
  • Potřebujeme vytvořit celkem 17 portrétů.
  • Za každý portrét nabízíme finanční odměnu a propagaci vás jako autora.
  • Spolupráci na smlouvu či DPP.

Jak se přihlásit?

Pošlete nám ukázky své práce. Pozor podmínkou je, že nám zašlete dvě kresby mužského či ženského obličeje, nejlépe s ukázkou původní předlohy. Ukázky doručte poštou či osobně na adresu Zelný trh 13, 602 00 Brno, případně zašlete e-mailem na info@kambrno.cz.  Pokud budete chtít portfolio vrátit zpět, vždy to uveďte do poznámky.

Do kdy se můžete hlásit?

Hlásit se můžete do středy 31. 8. 2019. Z vybraných portfolií vybereme autory, které si pozveme na osobní schůzku.

 

 

Další články

Procházka: Když Moravák rozkete

Procházka: Když Moravák rozkete

16.5.2024

Brněnské moře? Rozkvetlá zahrada? Dobrodružství pro děti? Chvíle odpočinku s nápojem? I to nabízí proměněný park na Moravském náměstí. Pojďte se vypravit na další procházku za architekturou – ve čtvrtek 30. května od 17 hodin. Průvodkyní nám bude spoluautorka dnešní podoby parku architektka Janica Šipulová.

KAM na festivalu Open House Brno

KAM na festivalu Open House Brno

7.5.2024

Přijďte se za námi podívat na Zelný trh! Během festivalu Open House Brno se můžete zúčastnit dvou komentovaných prohlídek – v 10:00 a 14:00. Sraz je ve foyer, maximální počet osob na 45 minut trvající prohlídku je 30. Pokud chcete pouze navštívit budovu a nepotřebujete slyšet doprovodný komentář, můžete se zastavit kdykoli mezi 10:00 a 15:00.

Výstava: Pocta královně Elišce Rejčce na Starém Brně

Výstava: Pocta královně Elišce Rejčce na Starém Brně

30.4.2024

Mandloňový sad prostupující devět bílých bloků. Meandrující vodní prvek s reliéfy hvězd a figury. Sochy, skulptury, krajinářská řešení… Výstava v brněnském Urban centru vám od 15. května do 7. června 2024 nabízí všech 34 modelů různorodých řešení uměleckého díla k Poctě Královny Elišky Rejčky na Starém Brně i přilehlého veřejného prostranství.